Jan Jaap Lieuwen (links) en Wim Jaap Perdok (rechts) tekenen contract

___________________________________________________________________________________________________________________________________

PERSBERICHT

Perdok verstevigt haar positie en wordt officieel service & sales partner van Rexroth.

Het familiebedrijf Perdok is door Bosch officieel benoemd tot exclusief service en sales partner van Rexroth voor de mobiele markt. Hiermee verstevigt Perdok haar positie als specialist op het gebied van hydrauliek. Rexroth is een gerenommeerd merk van de Bosch Group specifiek gericht op alle hydraulische onderdelen in de mobiele markt.  Door deze samenwerking breidt Perdok haar assortiment en kennis uit op het gebied van hydrauliek. Vandaag tekenden Wim Jaap Perdok en Jan Jaap Lieuwen (Rexroth Bosch Group) vol trots voor het partnerschap.

 Directeur Wim Jaap Perdok:

“We zijn bijzonder trots op de samenwerking met Rexroth. Het is een erkenning dat zo’n gerenommeerde partij kiest voor ons als vertegenwoordiging van hun merk in Noord-Nederland. Door dit label verlenen we door Rexroth geautoriseerde service en verkopen we het originele Rexroth assortiment zoals pompen, motoren en filters aan de mobiele sector. Door deze samenwerking verstevigen we onze positie als specialist op het gebied van hydrauliek”.

Perdok is al meer dan 30 jaar Bosch Diesel Center en kan daar nu ook het label Rexroth service & sales partner aan toevoegen. Perdok is in Nederland de enige met deze twee labels onder een dak en is daarmee uniek in Nederland. De komende maanden zal Perdok het team versterken met een aantal hydrauliek specialisten, zodat de klanten de beste service kunnen verwachten.

Perdok is een technisch Service Center voor industrie, grondverzet, transport en landbouw.  Het Service Center wordt ondersteund door een eigen productieafdeling en een eigen groothandel met een breed assortiment technische onderdelen en accessoires.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

VOORDELEN

Officieel leverancier van Rexroth producten
Door de samenwerking met Rexroth hebben toegang tot hun leveringsassortiment van alle hydraulische componenten van Rexroth. Denk hierbij aan cilinders, schakel- en regelventielen, axiaal plunjerpompen, radiale plunjerpompen, pompen met binnen- en buitenvertanding, axiale en radiale plunjermotoren, manifolds, elektronica en hydraulische aggregaten.

Beschikken over gecertificeerde service engineer op locatie
Onze engineers zijn opgeleid door Rexroth en verhelpen jouw storingen en doen daarnaast ook regulier onderhoud. Het maakt niet uit waar je bent, de Perdok servicebus komt naar jou toe. Onze vakmannen staan voor je klaar. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

 

Op Rexroth producten zit een garantie van één jaar
Jouw hydraulische componenten worden bij ons volledig gereviseerd met uitsluitend originele reserveonderdelen volgens wereldwijd uniforme standaarden. Na reparatie wordt de productspecificatie uitvoerig gecontroleerd en getest. Mocht revisie vanwege te grote schade niet meer uitvoerbaar zijn, dan krijg je een offerte voor vervanging met nieuwe onderdelen.

Ultra moderne diagnoseapparatuur van Rexroth
Wij snappen dat het van belang is dat jouw bedrijf niet onnodig lang stilstaat. Door de ultra moderne diagnoseapparatuur van Rexroth kunnen wij snel een diagnose vaststellen en overgaan tot reparatie. Door de snelle en betrouwbare diagnose besparen wij jou kostbare tijd.

 

Analyse door het afnemen van een oliemonster
Aan de hand van een olieanalyse repareren wij jouw hydrauliek systemen. Er wordt een monster afgenomen uit het systeem en die wordt in het lab geanalyseerd en de resultaten worden met jou besproken. Dit is zeer betrouwbaar en zorgt voor een hogere productiviteit door kortere stilstand van de machines en daarnaast dient een olieanalyse als vroegtijdig waarschuwingssysteem.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Jij maakt dat het werkt! 

Bezoek onze eShop